Mag ik mijzelf voorstellen aan u?

Hoe kun je nou jezelf kort en bondig voorstellen? Vaak willen wij als spreker veel te veel informatie over ons zelf vertellen of veel te weinig. We zoeken naar een goede balans alleen is deze moeilijk te vinden. Vandaar dat ik via deze weg mijzelf wilt voorstellen.

Ik ben Fatos Toprak. Gediplomeerde Maatschappelijk Werker en met ruime ervaring op het gebied wat onder maatschap valt. Ik ben een moeder van 3 prachtige kinderen. De zorg begint eigenlijk bij je kinderen waar je als ouder zorgvuldig mee om gaat.

Afgelopen 15 jaar ben ik beland in de zorg sector waar ik nog steeds met plezier het werk doe. Je hebt met verschillende casuïstiek te maken wat uniek maakt. Daarom vindt ik belangrijk dat elke casuïstiek de finale behaald. Dit doe ik met het begeleiden van verschillende hulpvragen.

Fatos Toprak

Medisch Maatschappelijk Werker

Om een goed zorg te leveren behoren de meeste taken die je samen met je cliënt kan oplossen door je wensen en je doelen stellen. Een aantal voorbeelden zijn:
Door middel van deze doelen te kunnen behalen, lukt het soms niet om zelfstandig te gaan oplossen en heb je hierbij hulp nodig die je kan ondersteunen. Dan ben je bij Celine Maatschappelijk Zorg het goede adres. Ons bedrijf biedt zorg met ervaren hulpverleners.
 1.  Eigen regie hebben
 2. Opkomen voor jezelf
 3. Rekening houden met anderen
 4. Structuur hebben
 5. Goede manieren hebben
 6. Zelfstandig oordelen
 7. Eigen doelen nastreven
 8. Zelfredzaam zijn
 9. Goede resultaten hebben
 10. Ijverig en ambitieus zijn
 11. Gezonde zelf zorg
Hoe ik het zie?

Onze missie

CMZ is er voor iedereen in de samenleving die zorg nodig heeft. Voor mensen met angst, autisme, ADHD of andere geestelijke stoornissen. Maar ook voor mensen met lichamelijke hulpvragen. Ik zet mij onvoorwaardelijk in voor de ontwikkeling van elke cliënt, zodat ieder persoon een volwaardige plek krijgt in de maatschappij.

Wat betekent dat voor jou?

Samengevat houdt dit in dat ik jou ondersteun bij zaken die je niet zelf kunt en je help nieuwe dingen te leren die je best een beetje spannend vindt. Denk aan het overwinnen van je angsten en het ondersteunen bij praktische zaken, zoals het huishouden, de administratie en het aanbrengen van structuur. Ook bied ik je verpleging en verzorging. En natuurlijk help ik je bij de aanvraag van een indicatie WMO of WLZ of een persoonsgebonden budget. Maar voordat we beginnen, krijg je natuurlijk eerst een intake waarin we jouw uitdagingen in het leven verder onderzoeken.

Goed om te weten: jouw ontwikkeling staat voorop. Er zijn daarom geen wachttijden. Je kunt je direct aanmelden.

Mijn visie

Iedereen heeft een bijzonder talent en wat beperkingen. Dat geldt voor mensen met en zonder een stoornis of handicap. Alleen kunnen mensen met een beperking zich minder makkelijk aanpassen aan de haastige maatschappij. Als maatschappelijk ondersteuner ben ik ervan overtuigd dat iedereen mogelijkheden heeft. Jij, met jouw beperking, ook.

Ik help je jouw mogelijkheden te vergroten. Je kunt namelijk al zoveel en met een beetje hulp nog veel meer. Ik pas mij volledig aan en kijk naar jouw specifieke behoefte, want daar gaat het om. Maatwerk. Samen vinden we oplossingen voor jouw specifieke situatie, zodat je groeit.

Mijn kernwaarden

Openheid

 • Ik communiceer open en eerlijk mét jou, niet over jou.

 • Ik werk samen met jouw familie, vrienden en de overheid, zodat informatie snel op de juiste plaats terecht komt.

 • Ik doe wat ik zeg.

Flexibiliteit

 • Ik reageer snel op de veranderingen in de samenleving.

 • Ik pas mij aan jou aan en houd rekening met jouw behoeften en die van je naasten.

 • Ik zet mijn talenten flexibel in.